Događaji

#biograd

Mala remek djela biogradskih mališana

Mala remek djela biogradskih mališana
Grad Biograd na Moru

Ovih dana uoči Božića koga svi s nestrpljenjem očekujemo, uređujemo svoje domove prigodnim božićnim ukrasima, a radujemo se dakako i darovima.

U blagdanskom ozračju koje traje gotovo čitav ovaj mjesec mališani biogradskog dječjeg vrtića sa svojim su „tetama“ izrađivali božićne ukrase, a rezultat toga je njihova prodaja na uličnom štandu kako je bilo i ranijih godina.

Sav prihod od prodaje njihovih uradaka namijenjen je, također kao i svake godine, u humanitarne svrhe. S puno kreativnih ideja, truda i najviše ljubavi, male su dječje ručice izradile prava mala remek djela. Štand na Trgu dr. Franje Tuđmana bio je mali izložbeni prostor ali i zanimljiva ponuda za prolaznike.
Zbog hladnoće zajednički izrađene božićne ukrase prodavale su odgojiteljice koje su s djecom i izrađivale uratke za ovaj mali izložbeni punkt, Angela Šarić-Lončar, Antonija Kolačko, Nada Smaić i Ika Bobanović.

Što se sve moglo vidjeti i kupiti najbolje govore naše fotografije. U prvom redu tu su popularni gnomovi u različitim bojama, unicorn kuglice, feralići oslikane čašice za svijeće, pozlaćene tikve i niz drugih maštovitih uradaka, a sve to od prirodnih materijala, kazale su nam odgojiteljice.
Radost mališana što su izradili prelijepe ukrase još je veća što će se prodajom tih njihovih uradaka kupiti pokloni za potrebite, jer svi znamo da je dobro, činiti dobro.

​​​​​

Reci što misliš!