Događaji

"Mozaik"

Osnovana Udruga za promicanje pozitivnosti i pozitivnog razmišljanja

Osnovana Udruga za promicanje pozitivnosti i pozitivnog razmišljanja

Udruga Mozaik osnovana je kako bi kroz različite projekte osvještavala negativne obrasce društva u kojem živimo

Početkom ove godine s radom je krenula Udruga Mozaik koja si je zacrtala pomalo neobičan cilj i, po mjerilima današnjeg društva, pomalo naivan cilj. Naime, Udruga želi promicati pozitivnosti i kroz projekte koje stvara raditi na mijenjanju negativnih obrazaca koje je formiralo društvo u kojem se nalazimo.

Danas, živimo u svijetu u kojem su vrijednost destruktivno postavljene i kao rezultat toga cjelokupno društvo ne postiže svoj maksimum. Udruga Mozaik usmjerila se na osvješćivanje i razvoj pojedinaca kako bi sve njihove potencijale maksimalno otvorila prema njima samima. Takav pojedinac je funkcionalan, društveno koristan i osobno ispunjen.

Udruga želi raditi i širiti spoznaje, kroz radionice, tribine i seminare, o vlastitim potencijalima svakog pojedinca.

Cilj rada Udruge je razvoj održive zajednice u kojoj će svatko pronaći ispunjavajuće mjesto za sebe, u skladu sa svojim talentima i strastima. Širenjem svijesti Udruga želi pomoći svima da sve svoje kapacitete upotrebljavaju maksimalno. Želi osvijestiti važnost svih poslova potrebnih za funkcioniranje zajednice i razviti poštovanje svih prema svakome, svakom poslu i obavezi.

Prihvaćanje i integriranje svakoga u društvo bez obzira ne njegove afinitete ili razvoj svijesti dovodi do prosperitetne zajednice na svim nivoima.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.