Događaji

Nakon novih privođenja

Bandić ništa nije znao: Ja sam gradonačelnik, ne šef nabave

 Bandić ništa nije znao: Ja sam gradonačelnik, ne šef nabave

Nakon novih privođenja u aferi Agram zagrebački gradonačelnik Milan Bandić poručuje kako nije znao za malverzacije i namještanje natječaja za nabavu u Holdingu.

"Nabava je bila u Holdingu, pitajte njih ne mene", komentirao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i poručio: svatko odgovara za svoj dio posla.

"Svatko neka odgovara za svoje što je napravio. Gradonačelnik odgovara za svoje, ili će odgovarati ili neće ako nije kriv. Neka svatko odgovara za svoj dio posla", poručio je Bandić.Za namještanja natječaja, mito i nezakonita zapošljavanja za što USKOK tereti čelnike dvaju gradskih poduzeća, Bandić kaže- nije znao. Ja sam gradonačelnik, ne šef nabave, poručio je.


"Pa ne mogu ja, ja idem bona fine (prev. u dobroj vjeri) Rekao sam nulta stopa tolerancije prema kriminalu svih vrsta, vrijedi za zagrebačkog gradonačelnika i sve dužnosnike na razini RH. Ako je netko kriv ne može pobjeći od odgovornosti, ako nije kriv bit će amnestiran", rekao je Bandić.

A na pitanje ima li povjerenja u svoje suradnike, nakon što su mnogi svjedoci u procesu protiv njega okrenuli ploču, Bandić poručuje moja je savijest mirna, mirno spavam.

"Nikome nisam od svih 25 i pol tisuća naredio ništa da rade protivno proceduri i zakonu. Što se toga tiče, mirno spavajte kao i ja", poručuje.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.