Crna Kronika

Napadači

Privedeni napadači na Rađenovića

Privedeni napadači na Rađenovića

Načelnik ureda Ravnateljstva policije Dubravko Novak izjavio je za Dnevnik HTV-a da policija u ovom trenutku provodi intenzivnu kriminalističku obradu

Glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke Aleksandra Ljuba nije potvrdila pisanje medija da su jučer kasno popodne u središte kriminalističke policije u Zagrebu privedene tri osobe, za koje se sumnja da su 16. svibnja pred stanom u zagrebačkom naselju Travno pretukle direktora Zagrebačkih cesta Igora Rađenovića.

Samo je rekla da policija obrađuje slučaj.

Načelnik ureda Ravnateljstva policije Dubravko Novak izjavio je za Dnevnik HTV-a da policija u ovom trenutku provodi intenzivnu kriminalističku obradu. U javnost ne možemo izlaziti ni s kakvim podacima, rekao je i dodao da će nakon završetka kriminalističke obrade javnost o svemu biti obaviještena.

Prema pisanju Jutranjeg lista, Rađenović je jučer u policiji prepoznao jednog od napadača: onoga koji ga je pošpricao suzavcem. Muškarac se slomio i sve priznao i to u nazočnosti odvjetnika.

Navodno je policija dobila priznanje i drugoga napadača, onoga koji je Rađenovića napao palicom. Oni su rekli da ne znaju tko je naručitelj i da su komunicirali samo s trećim uhićenikom, koji je iz Vukovara. Ispitivanju osumnjičenika - prema pisanju Jutarnjeg - bio je nazočan i ravnatelj Uskoka Dinko Cvitan.


Reci što misliš!