Crna Kronika

Svi su na tapetu!

Deset sudaca splitskih sudova pod istragom Uskoka

Deset sudaca splitskih sudova pod istragom Uskoka

Malo je reći da je zavladala totalna pomutnja. Paranoja se proširila sudskim hodnicima poput epidemije

Deset sudaca splitskih sudova stavljeno je na tajne mjere Uskoka! Informaciju Indexu u Uskoku dakako nisu mogli potvrditi, no o nalozima se već naširoko raspreda sudskim hodnicima. 

Zasad je Uskok postupao tek protiv trojice sudaca splitskog Općinskog suda. U zatvoru je završio Robert Pešutić, kojem na teret stavljaju četiri učina i mito od 13 tisuća eura. Njegove kolege, Zorana Ivaniševiševića i Antu Unkovića, Uskok je tek ispitao. Ivaniševića terete za nezakonito posredovanje, a Unkovića da je oslobodio za tri tisuće eura.

Sva trojica procesuiranih sudaca dolaze sa Kaznenog odjela splitskog Općinskog suda, no nalozi su navodno potpisani i za njihove kolege sa Županijskog suda, i to ne samo sa Kaznenog, već i Građanskog odjela.

Malo je reći da je zavladala totalna pomutnja. Paranoja se proširila sudskim hodnicima poput epidemije! Svi se pitaju, tko je idući na redu! Situacija nije nimalo ugodna, jer Uskok gleda i crno ispod nokta. Tko je koga nazvao, što je rekao...

Najbolje je od svega što tajnu potpisanih naloga znaju dvoje sudaca istrage splitskog Županijskog suda. Sve je u kući, samo se još ne zna, s kim tko protiv koga šuruje... U svakom slučaju, ne bi bilo iznenađenje da nakon Pešutića još neko osvane na naslovnici...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.