Biznis

koronavirus?

Do kraja svibnja nije moguće rezervirati letove iz Dublina i Londona za Zadar

Do kraja svibnja nije moguće rezervirati letove iz Dublina i Londona za Zadar
Davor Javorovic/PIXSELL

Na internetskim stranicama avioprijevoznika nije moguće rezervirati letove iz Dublina i Londona za Zadar od kraja ovoga mjeseca do početka svibnja. Je li razlog otkazivanju letava za Zadar koronavirus ili nešto drugo, ne zna ni direktor zadarske Zračne luke Josip Klišmanić.

Najveći europski niskobudžetni avioprijevoznik irski RyanAir početkom tjedna izvijestio je medije o smanjenju letova za Italiju za 25 posto.

Ta se odluka kompanije odnosi na razdoblje od 17. ožujka do 8. travnja, a razlog je koronavirus.

Iako se u priopćenju nigdje ne spominje Hrvatska, na internetskim stranicama avioprijevoznika nije moguće rezervirati letove iz Dublina i Londona za Zadar od kraja ovoga mjeseca do početka svibnja.

Je li razlog otkazivanju letava za Zadar koronavirus ili nešto drugo, ne zna ni direktor zadarske Zračne luke Josip Klišmanić. 

- Nikakvih službenih informacija za sada nema. Kao što sam Vam i jučer rekao, za očekivati je nekakve posljedice zbog ovih događanja oko koronavirusa, no očekujemo da ćemo do ponedjeljka dobiti neke službene obavijesti vezano za situaciju, izjavio je Klišmanić.

I dok aerodromska uprava čeka službene obavijesti, dio putnika na društvenim mrežama objavljuje obavijesti RyanAira da su im letovi iz Zadra za glavne gradove Velike Britanije i Irske otkazani tijekom ožujka, travnja i početkom svibnja. 


Reci što misliš!