Zabava

#preporuka

ZYX bowling centar: Novo uzbudljivo mjesto u Zadru koje će vas pokrenuti

ZYX bowling centar: Novo uzbudljivo mjesto u Zadru koje će vas pokrenuti
Iva Perinčić

Uzbudljivo mjesto koje će vas pokrenuti nalazi se u ulici Franje Krežme 3 u Zadru. Veliki ZYX bowling centar, gdje ćete guštati u kuglanju, pikadu, biljaru, arkadnim igrama, ali isto tako i odličnoj spizi i glazbi!

Ne trebate brinuti za opremu, klub ima i cipele s vašim brojem!

Disko kugla i svjetlosni efekti samo će vas dodatno motivirati.

Ante Mamut, dugogodišnji zadarski ugostitelj, sa suprugom je odlučio ponuditi nešto novo Zadranima ali i našim gostima, a ovaj klub s daškom nostalgije koja se krije u posebnoj sobi za cigare i birana pića (a koja gleda na kuglačke staze) upravo je to.

Something old but something new. Jako ugodan dekor ove lounge oaze s pogledom na kuglačke staze ponijet će vas u neko drugo vrijeme. Tu se nalazi i gramofon s pločama, kao i niz crno bijelih fotografija, mali vremeplov svijeta kuglanja.

b227fa6860155769cedc205315b8e357.jpg?v=2ZYX je mjesto za proslavu rođendana, team buildinge ili djevojačke i momačke večeri, ali i mjesto za guštanje s ekipom na mac'n'cheese, tapasima, burgeru i pivi.

Ako ste donijeli novogodišnju odluku - gubiti kilograme, ne morate brinuti, jer u sat vremena kuglanja možete pošteno "spržiti" i do 300 kalorija. 

Kuglanje nije sport isključivo namijenjen muškarcima, te se barijere ruše, žene su u posljednjih nekoliko godina otkrile kako ih  baš kuglanje može cijelu godinu držati u kondiciji!

U tmurnim zimskim danima nema bolje ideje nego zaputiti se na kuglanje s ekipom, u ovaj šarmantni prostor opremljen po svjetskim standardima.

7859f4fa9b4dcb28f67d51100f5fc38c.jpg?v=270ce51d4af340ee158947878c5db939c.jpg?v=2Službeno je startao s prvim danom 2023. godine. Već se sada traže termini a najveća gužva očekuje se vikendom.

Dobro je rezervirati mjesto, pa potražite svoj termin na mail Kluba, zyxbowling@gmail.com.

Ususret otvorenju, snimili smo mali video!

 


Reci što misliš!