Zabava

sarah hyland

Zvijezda Moderne obitelji progovorila o seksualnom zlostavljanju

Zvijezda Moderne obitelji progovorila o seksualnom zlostavljanju

Sarah Hyland, javnosti najpoznatija kao Haley Dunphy iz humoristične serije ''Moderna obitelj'', jučer je na svojem Twitteru prvi put progovorila o seksualnom napadu koji je doživjela dok je bila u srednjoj školi.

"Bio mi je prijatelj. To se dogodilo na dočeku nove godine dok sam bila maturantica. Svi su bili pijani", napisala je 27-godišnja glumica na Twitteru i nastavila:

"Provalio je u zahod u kojem sam bila. Nadala sam se da sam sve sanjala, no moje poderane najlonke ujutro su dokazale suprotno. Mislila sam da mi nitko neće vjerovati. Nisam htjela da kažu da sam dramatična. Na kraju krajeva, nisam mu rekla 'ne'. Šok može tako utjecati na ljude.

"Osim što se prisjetila svog negativnog iskustva, Sarah je iskoristila priliku da iskaže svoju podršku dr. Christine Blasey Ford, američkoj profesorici koja je jučer svjedočila na sudu protiv odvjetnika i kandidata za Vrhovni sud Bretta Kavanaugha kojeg su ona i još dvije žene optužile za silovanje.

Svoju podršku Kavanaughovim žrtvama na Instagramu je izrazila još jedna poznata glumica koja je također odlučila progovoriti o vlastitom negativnom iskustvu kada joj je bilo samo 14 godina.

Index


Reci što misliš!