Zabava

cynthie nixon

Evo što Kim Cattrall misli o političkoj kandidaturi bivše kolegice

Evo što Kim Cattrall misli o političkoj kandidaturi bivše kolegice
© Guliver Image/WENN.com

Nedavno je potvrđeno kako se glumica Cynthia Nixon baca u politiku te kako se kandidirala za guvernerku države New York. Zaokret u karijeri čestitale su joj i brojne kolege s glumačke scene, no posebno su do izražaja došle neobične riječi njezine nekadašnje kolegice Kim Cattrall.

"Volim New York i danas najavljujem svoju kandidaturu za guvernera", stajalo je u službenoj objavi Cynthije Nixon, glumice poznate po ulozi u seriji 'Seks i grad' koju je prije nekoliko dana podijelila s obožavateljima.

Glumica je tako ušla u utrku za guvernerku države New York, u kojoj se natječe s dosadašnjim guvernerom Andrewom Cuomom, iznosi tportal. Oboje su demokrati, samo što će Cynthiji ovo biti prvi politički angažman.

Odluku da glumačke vode zamijeni političkom foteljom, podržale su brojne kolege iz Hollywooda, a posljednja čestitka koju je dobila upala je u oko svim obožavateljima i medijima.

Riječ je o dosta suzdržanoj poruci Kim Cattrall, glumice koja je s Cynthijom surađivala na dugogodišnjoj seriji o četiri najbolje prijateljice s Manhattana.

"Podržavam i ne osuđujem pravo svakog svog kolege da donosi vlastite odluke o karijeri", napisala je putem Twittera Cattrall koja se nedavno našla u centru afere s ostatkom glumica iz serije 'Seks i grad'.

Podsjetimo, zbog odustajanja od novog filmskog nastavka, Cattrall se našla na udaru kritika, pa su medijski svijet preplavile ružne riječi i neprijateljski tonovi nekadašnjih kolegica.

 


Reci što misliš!