Zabava

Nadmašila samu sebe

Potpuno gola Kim Kardashian popela se na drvo

Potpuno gola Kim Kardashian popela se na drvo
Instagram

Postoji li više išta sa čime slavna reality zvijezda može iznenaditi? Čini se da postoji. Posljednja fotografija, koju je Kim Kardashian objavila na Instagramu, podijelila je mišljenja.

I dok joj je objava njezina porno uratka itekako smetala, te je na sve načine pokušala spriječiti distribuciju i prikazivanje istog, s objavama svojih golišavih fotografija Kim Kardashian nikada nije imala problema.

Minijaturne krpice, prozirni materijali, kupaći kostimi koji jedva sakrivaju išta, sasvim su uobičajeni u njezinu ormaru, a sada je otišla korak dalje. 36-godišnja reality zvijezda bez pogovora je pozirala slavnom dvojcu Mertu Alasu i Marcusu Piggotu za njihovu novu foto knjigu.

I to ne bi bilo ništa čudno da ju Alas i Piggot nisu nagovorili da se potpuno naga, odjevena samo u robusne čizme i prekrivenih bradavica zvijezdama, popne na stablo i tako pozira. Rečeno - učinjeno, a fotografijom se Kim Kardashian odmah pohvalila i na svom Instagram profilu.

Da im se fotografija sviđa, u nešto više od 12 sati od objavljivanja, stisnulo je više od milijun njezinih obožavatelja, kojih je na Instagramu 103 milijuna. Ipak, ne dijele svi njihovo mišljenje.

Urnebesne meme, gifovi i postovi proširili su se Twitterom, jasno dajući do znanja što misle o njezinu posljednjem potezu, javlja Tportal.


Reci što misliš!