Lifestyle

instareklama

Ovoliko košta samo jedna objava Kim Kardashian na Instagramu

Ovoliko košta samo jedna objava Kim Kardashian na Instagramu
©Guliver Image/Broadimage/REX/Shutterstock

Koliko vrijedi Instagram reklama za 95,3 milijuna sljedbenika?

Kim Kardashian iz ničega je stvorila - sve. Nakon što je u javnost procurio njezin porno uradak, Kim je zasjela na sve najpoznatije naslovnice svijeta, pokrenula uspješni obiteljski reality show, lansirala modnu liniju, igrice, parfeme, reklamirala sve i svašta. 

Malo po malo, starleta se osigurala za cijeli život, a s pojavom danas najpopularnije društvene mreže na svijetu, Instagrama, Kim je postala još bogatija.

Iako nije poznata osoba s najviše sljedbenika na njoj, već je to pjevačica Selena Gomez, Kim itekako dobro naplaćuje reklamiranje proizvoda. A ako vas je ikada zanimalo o kojem se iznosu točno radi, za samo jednu objavu, bolje sjednite, jer vam neće biti dobro.

Njega je otkrila tvrtka Talent Resources, koja plaća i do pola milijuna dolara, kako bi doprla do 95 milijuna njezinih obožavatelja.


Njezine sestre Khloe i Kourtney, s tridesetak milijuna sljedbenika manje, za objavu dobivaju 250 tisuća dolara, dok polusestre Kendall i Kylie dobivaju oko 400 tisuća dolara po objavi.

No, iz tvrtke zadovoljno trljaju ruke, jer se svaka stvar koju one izreklamiraju, vrlo brzo proda, a sveprisutni ženski klan donosi joj čak četvrtinu ukupne zarade.


Reci što misliš!