Zabava

okrenula novi list

Kim Kardashian žali zbog operacije i želi opet izgledati prirodno

Kim Kardashian žali zbog operacije i želi opet izgledati prirodno
© Guliver/Shutterstock

Već je okupila tim stručnjaka koji će joj u tome pomoći.

Kim je odlučila okrenuti novu stranicu u životu, kako bi vratila svoj prirodni izgled. 

36-godišnja reality zvijezda, poznata i po čestom odlasku "pod nož", navodno je promijenila svoje mišljenje o plastičnoj kirurgiji i odlučila je stati s operacijama. Iza sebe ima niz zahvata, uključujući i one na njenoj proslavljenoj stražnjici, ali izgleda da sada želi njegovati prirodniji look, na što su je inspirirale fotografije iz tinejdžerskih dana.

"Listala je stare albume i gledala svoje fotografije iz tinejdžerskih dana - bez velike stražnjice, bez vanzemaljskih crta lica - i shvatila je što si je napravila. Kim se svidjelo kako je tada izgledala i požalila je zbog svega," rekao je izvor blizak zvijezdi za časopis Heat.

Kardashianka je sada odlučila okupit "makeover" tim s beauty stručnjacima i svojim kirurgom te od njih zatražiti savjete za postizanje "prirodnijeg izgleda," otkrio je isti izvor.
"Plan je da više ne ide 'pod nož', osim povremenog ubrizgavanja botoksa ili kolagena, a najviše će se koncentrirati na tjelovježbu i zdravu prehranu, kako bi vratila svoju liniju iz srednjoškolskih dana. "

Izvor je dodao i kako će se pri vježbanju najviše koncentrirati na ruke i na stražnjicu, piše Index.hr


Reci što misliš!