Zabava

dobra zabava

Tonči Huljić & Madre Badessa u Dubrovačkim Vrtovima Sunca

Tonči Huljić & Madre Badessa u Dubrovačkim Vrtovima Sunca

U utorak 22. kolovoza 2017.g. na prekrasnoj terasi Origano restorana u Dubrovačkim Vrtovima Sunca održat će se koncert Tončija Huljića i Madre Badessa banda s početkom programa u 20 sati.

Gosti i posjetitelji Dubrovačkih Vrtova Sunca tako će uživati u najvećim hitovima s njihova dva samostalna albuma Panika i Ka Hashish, kao što su Guštan, Providenca, Ja san rojen da mi bude lipo i mnogi drugi. Bend će također predstaviti i hitove koje je, u svojoj dugogodišnjoj karijeri, Tonči napisao za poznate pjevače, poput Olivera Dragojevića i Petra Graše.

Inspiriran običajima i životom Mediterana, bend je nastao u autorskom projektu Tončija Huljića sa suprugom Vjekoslavom i Goranom Bregovićem, po mnogočemu se razlikuje od njegova dosadašnjeg stvaralaštva. Nesvakidašnji repertoar objedinjuje pjesme na starodalatinskom, velovaroškom dijalektu, klapsko pjevanje, ali i specifičan glas Tončija koji uz tradicionalne instrumente Mediterana stvara neobičan glazbeni spoj, izazivajući krajnje emocije – melankoliju ili ekstatično veselje.

Osim vrhunske glazbe, posjetitelje očekuje odlična atmosfera uz dalmatinski štih i posebnu ponudu hrane i pića. Cijena ulaznice je 100 kn, te uključuje piće dobrodošlice i parking.

S obzirom da je broj mjesta ograničen, karte je potrebno kupiti unaprijed. Informacije i rezervacije: 020/361-500 ili info@sungardensdubrovnik.com


Reci što misliš!