Zabava

tipo primitivo

Tonči Huljić i Madre Badesa s novim albumom zasjeli na treće mjesto nacionalne top ljestvice

Tonči Huljić i Madre Badesa s novim albumom zasjeli na treće mjesto nacionalne top ljestvice

Novi album Tončija Huljića & Madre Badessa Banda 'Tipo primitivo' u svom prvom tjednu na službenoj top listi prodaje Hrvatske diskografske udruge zasjeo je na visoko treće mjesto.

Novi Tončijev studijski album dvostruko je izdanje s ukupno 25 pjesama. 

"Htio sam snimiti pjesme u originalu, onako kako nastaju u mojoj glavi i bez naknadnog aranžmana. Ovako ogoljene uz samo klavir i cayon kao glazbenu pratnju čine mi se idealne za neku dobru atmosferu u ribljem restoranu pa je to i podnaslov ovog drugog CD-a", objasnio je Tonči.

Na prvom CD-u nalaze se nove pjesme među kojima su već poznate 'Amico Mio Goodbye', 'Čemu nervoza' i 'No stress' te 'Kakvi san ja kralj'. Drugi CD sadrži akustične izvedbe novih i nekih već poznatih hitova poput 'Providenca', 'Guštan', 'Doma gren', 'Ja sam rojen da mi bude lipo' i mnogih drugih.

Na drugom mjestu ovotjedne top-liste prodaje smjestio se veliki Vlatko Stefanovski s novim albumom 'Mother tongue', dok na samom vrhu još uvijek suvereno stoluje Željko Bebek s 'Ono nešto naše'.

U kategoriji inozemnih izdanja ponovo na prvom mjestu The Smiths s albumom  ‘The Queen Is Dead’. Na drugom kao najviši ulaz album prerano preminulog Georgea Michaela 'Listen Without Prejudice VOL.1 + MTV Unplugged'. Na trećem mjestu kao još jedan novi ulaz liste nalazi se pak Robert Plant s albumom 'Carry Fire'.


Reci što misliš!