Zabava

Benifer

Afflecku nastup u spotu bio najveća pogreška

Afflecku nastup u spotu bio najveća pogreška

Affleck je sa seksipilnom Jennifer počeo hodati 2002. godine i svojedobno su bili par godine

Glumac Ben Affleck izjavio je da se kaje što je nastupio u spotu 'Jenny from the block' bivše zaručnice Jennifer Lopez jer misli da mu je taj potez zamalo uništio karijeru.

Affleck je sa seksipilnom Jennifer počeo hodati 2002. godine i svojedobno su bili par godine. Par 'Bennifer', kako su ih tad nazivali, bio je neprestano u medijima, a Affleck se pojavio i u Jenniferinom videospotu u kojem njih dvoje glume sami sebe i neprestano su na meti paparazza.

Zajedno su glumili u dva filma, u 'Gigliju', koji je bio blago rečeno katastrofa i u nešto gledljivijoj 'Djevojci iz Jerseyja'. Ne samo što su njihovi zajednički filmski projekti neslavno propali, nego se ubrzo raspala i veza, iako su bili pred vjenčanjem.

Affleck je sad siguran da je za njegovu karijeru bilo štetno toliko pisanje o njegovom privatnom životu.

'Ako za ičim danas žalim, onda je to pojavljivanje u tom videospotu. Srećom, to se dogodilo prije dosta godina', rekao je Affleck.

Za svoju pogrešnu procjenu ipak ne krivi Jennifer Lopez, već samoga sebe: 'Ispao bih budala da na nju svalim krivnju, a sigurno ne bih ispao ni džentlmen. Tek da se zna, je li mi ona naštetila karijeri? Odgovor je - nije.'

 


Reci što misliš!