Zabava

društvena mreža

Ben Affleck javno priznao sve o ovisnosti koja ga je koštala i braka

Ben Affleck javno priznao sve o ovisnosti koja ga je koštala i braka
© Guliver Image/Broadimage/REX/Shutterstock

O njegovoj borbi s alkoholom već se godinama priča, a upravo je to i jedan od krivaca za probleme u njegovom braku s glumicom Jennifer Garner, s kojom ima troje djece

Nakon izlaska s rehabilitacije, 44-godišnji Ben Affleck o svemu je tome progovorio putem Facebooka

Putem Facebooka 44-godišnji holivudski glumac svoje je obožavatelje obavijestio kroz što je sve prolazio u posljednje vrijeme. Ben Affleck prvi je put javno progovorio o onome o čemu se već dulje šuškalo - da je postao pravi ovisnik o alkoholu, što je itekako uzdrmalo njegov brak s glumicom Jennifer Garner.

"Završio sam s rehabilitacijom na koju sam se prijavio zbog ovisnosti o alkoholu. To je nešto s čime se već dulje borim, a ovime moja borba ne prestaje, no sada imam snage suočiti se s time. Želim uživati u životu i biti najbolji otac na svijetu. Želim da moja djeca znaju da nije sramota potražiti pomoć kada je trebaš, kao i to da ću biti potpora svakome kome je potrebna", napisao je Affleck.

Iako su supružnici još prije dvije godine najavili da se rastaju, do danas nisu podnijeli službene papire, a i dalje žive zajedno i odgajaju zajednički svoju djecu. Nedavno je cijela obitelj uživala na odmoru u Montani.


Reci što misliš!