Zabava

Zvijezde

Jennifer Lopez uništila Affleckovu karijeru

Jennifer Lopez uništila Affleckovu karijeru

Benu je itekako stalo da mu karijera ponovno zablista te da se riješi negativne titule koju nosi još od veze sa J.Lo.

Ben Affleck je priznao da je veza s glumicom i pjevačicom Jennifer Lopez naštetila njegovoj karijeri, iako toga tada nije bio svjestan.

Za 'lagano propadanje' karijere najviše optužuje tabloide, koji su svakodnevno izvještavali o njihovoj vezi što je rezultiralo slaboj ili nikakvoj ponudi iz Hollywooda, prenosi Celebrity Mound.

''Svaki dan smo se pojavljivali na naslovnicama raznoraznih časopisa, a novinari su se trudili da što više preuveličaju našu vezu. Ako tomu još dodamo nekoliko filmskih 'gafova' koje sam snimio, nije ni čudo što mi je karijera propala'', izjavio je ogorčeni glumac.

Afflecku su predvidjeli bogatu i uspješnu karijeru, nakon što je zajedno sa Mattom Damonom osvojio Oskara za film ''Good Will Hunting''. No, poslije toga dva su se glumca razišla te je svatko krenuo svojim putem. Ben za ženama, a Matt za karijerom.

U kina uskoro stiže Benov redateljski uradak ''Gone Baby Gone'', a on se nada da će ga publika i kritika dobro prihvatiti. ''Preuzet ću svu odgovornost ako se gledateljima film ne svidi'', poručio je Affleck koji nikada nije mario o (ne)uspjehu svoga filma.

No, to se sada promijenilo i Benu je itekako stalo da mu karijera ponovno zablista te da se riješi negativne titule koju nosi još od veze sa J.Lo.


Reci što misliš!