Zabava

Glazba

Koncert Eltona Johna u Parizu uživo i u kinima

Koncert Eltona Johna u Parizu uživo i u kinima

Koncert "The Red Piano" bit će prikazan uživo u 36 francuskih dvorana i u još 72 kina Švicarske, Belgije, Španjolske, Nizozemske i Italije

Koncert koji će Elton John održati danas u Parizu, imat će direktan prijenos u stotinak kina Francuske i Europe, javlja Totalportal.hr

Koncert "The Red Piano" bit će prikazan uživo u 36 francuskih dvorana i u još 72 kina Švicarske, Belgije, Španjolske, Nizozemske i Italije.

Publika koja neće prisustvovati spektaklu u Parizu moći će koncert prati direktno, zahvaljujući satelitskom prijenosu visoke rezolucije.

Spektakl "The Red Piano" posvećen je ljubavi, a osmišljen je u veljači 2004. u Las Vegasu. Vizualni dio je rad fotografa Davida LaChapellea.

"Spektakl je vizualna ekstravagancija, kompilacija svih lijepih i neobuzdanih prizora koji ilustriraju karijeru Eltona Johna", naveo je LaChapelle u promotivnoj brošuri.

Dekor je osmišljen tako da istakne blistavost Eltona Johna (61) i postavljen je oko njegovog čuvenog crvenog klavira.

Spektakl se osvrće na 40-godišnju Johnovu karijeru. Među njegovim najvećim hitovima su "Candle in the Wind" prvobitno posvećen Marilyn Monroe, a potom i lady Dianai, "Rocket Man", "Your Song", "I'm Still Standing" "Sorry Seems To Be The Hardest Word" i "Don't Let The Sun Go Down On Me".


Reci što misliš!