Zabava

Faithless

Sister Bliss: Cilj nam je našu glazbu približiti različitoj publici!

Sister Bliss: Cilj nam je našu glazbu približiti različitoj publici!

Istaknula je kako je njezina modna ikona pjevačica Björk jer je iznimno kreativna, ne samo u glazbi nego općenito

Prošlo je šest godina od posljednjeg zagrebačkog nastupa grupe Faithless, koju će 19. ožujka Zagreb ponovno ugostiti. Jedan od najznačajnijih bendova elektronske glazbe u posljednja dva desetljeća, s objavljenih šest studijskih albuma, dolaze nam u sklopu velike svjetske turneje i predstavljaju svoj aktualni album "The Dance", za koji je frontmen grupe Maxi Jazz kazao, da je to najplesniji album koji su ikada napravili, prenosi mojtv.hr

- Da, namjerno smo htjeli napraviti album koji bi nas ponovno povezao s plesnim podijem. Osjećali smo da smo opet u raspoloženju za takav album - pojasnila je klavijaturistica benda Sister Bliss uoči skorašnjeg zagrebačkog koncerta u Domu sportova. Osim što je ispričala kako im je cilj prije svega svoju muziku približiti različitoj publici, osvrnula se i na problem tzv. besplatnog downloada.

- To je teška situacija, budući da mnogo ljudi tako besplatno skida glazbu. Cijela jedna generacija zapravo nikada nije platila za muziku, i to je vrlo teško za nas glazbenike koji od toga živimo. Mi smo sretni da imamo live bend i fanove, a isto tako nam je u interesu da obožavatelji nabave našu muziku, pa makar i besplatno, nego da ju ne nabave uopće - kazala je Bliss te nadodala kako voli pratiti modu te da ima prijatelja stilistu koji ih odijeva za nastupe.

Istaknula je kako je njezina modna ikona pjevačica Björk jer je iznimno kreativna, ne samo u glazbi nego općenito. Primijetila je i kako ju na koncertima puno djevojaka kopira s frizurom, što joj na neki način i laska.

Kakvu će frizuru ovoga puta Sister Bliss imati te kako popularni Faithless zvuči uživo s novim materijalom i uspješnicama kao što su "Insomnia", "We Come 1", "God is a DJ" i "Mass Destruction", provjerite 19. ožujka u 20:30 sati u velikoj dvorani Doma sportova.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.