Zabava

Nagrada

Johnu Malkovichu Kristalni globus za životno djelo

Johnu Malkovichu Kristalni globus za životno djelo

Na ovogodišnjem festivalu u Karlovim Varyima za Kristalni globus za najbolji film natjecati će se i hrvatski film "Nije kraj" redatelja Vinka Brešana u produkciji Interfilma, HRT-a i VANSA

Filmski festival u Karlovim Varyma objavio je da će Kristalni globus za životno djelo na 44. izdanju toga festivala dobiti američki filmski i kazališni glumac redatelj i producent John Malkovich za iznimni doprinos razvoju filmske umjetnosti priopćeno je iz Interfilm pressa.

Na spomenutom festivalu Malkovich će se predstaviti redateljskim prvijencem "The Dancer Upstairs" i dokumentarcem "Wich Way Home", prenosi HTV

Na ovogodišnjem festivalu u Karlovim Varyima za Kristalni globus za najbolji film natjecati će se i hrvatski film "Nije kraj" redatelja Vinka Brešana u produkciji Interfilma, HRT-a i VANSA. "Ničiji sin" natjecat će se u programu East of the West, a "Buick Riviera" bit će prikazan u programu Variety Chioce.

Festival u Karlovym Varyma spada među festivale "A" kategorije kao što su festivali u Cannesu, Berlinu, Veneciji i San Sebastijanu, stoji u priopćenju Interfilm pressa.


Reci što misliš!