Zabava

Uloga koja ga je proslavila

Richard Gere otkrio da mu je glavna motivacija za prihvaćanje uloge bio novac

Richard Gere otkrio da mu je glavna motivacija za prihvaćanje uloge bio novac

On je i dalje u glumi aktivan i ne miče se s velikih ekrana

Richard Gere otkrio je kako mu je glavna motivacija za prihvaćanje uloge u filmu "Oficir i džentlmen" bio novac. Glumac je u to vrijeme bio švorc, novac mu je očajnički trebao te je prihvatio ulogu koja mu se uopće nije sviđala.

No, baš je uloga Zacka Maya iz 1982. godine Gereu donijela masovnu popularnost, ostao je po njoj zapamćen i donijela mu je puno obožavateljica.

 

"Nisam želio to snimati no bio sam bez love. 50 posto moje odluke temeljilo se upravo na tome što mi je trebao novac. Srećom, dobro sam odlučio, na kraju je sve ispalo u redu", rekao je glumac poznat i po filmovima "Zgodna žena", "Odbjegla nevjesta" i "Chicago".

Gere je izjavio kako nikome ne bi preporučio glumu kao životni poziv zbog konstantnog odbijanja na koje glumci nailaze.

"Možda samo jedan posto glumaca u stvari radi taj posao. To je posao s nevjerojatnom dozom odbijanja od samog početka i s time se morate pomiriti. Postoji još i cijela lista vanjskih faktora koji mogu odlučiti o tome hoćete li biti uspješni ili ne. Zato nikome ne bih preporučio ovaj posao, bolje da pronađete nešto drugo, postoje zdraviji načini života od glume", rekao je Gere.

No, on je i dalje u glumi aktivan i ne miče se s velikih ekrana. Upravo je izašao njegov novi film "Brooklyn`s Finest" u kojem je surađivao s redateljem filma "Training Day Antoineom Fuquaom.


Reci što misliš!