Zabava

Na spektakularnom dočeku

Jelena Rozga i klapa Intrade zapalili Stradun

Jelena Rozga i klapa Intrade zapalili Stradun

Ludi i nezaboravno bilo je i u dubrovačkim klubovima, ugostiteljskim i drugim lokalima

Spektakularnim dočekom s velikim vatrometom za sjećanje, prepuni Stradun na kojemu su se okupile tisuće Dubrovčana i njihovih gostiju, uplesao je u Novu 2012. godinu u odličnom raspoloženju, uz taktove valcera, piše slobodnadalmacija.hr

Najmasovniji dubrovački doček na otvorenom do sada iznova je potvrdio epitet jednog od najatraktivnijih u zemlji i ovom dijelu Europe. Na Stradunu su se tako uz brojne Dubrovčane našli i gosti iz cijele Hrvatske i s raznih strana svijeta pa su se mogle čuti čestitke na engleskom, francuskom, japanskom, njemačkom i drugim jezicima.

Odličnoj zabavi i usijanoj atmosferi na Stradunu pridonijela je zvijezda večeri, Jelena Rozga nižući svoje dobro znane hitove, ali i Tomislav Bralić i klapa Intrade te drugi izvođači uz koje je zabava trajala do dugo u noć. Prvu čestitku tradicionalno je uputio dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić koji je svima okupljenima zaželio da im Nova 2012. godina bude sretna i jednako čarobna kao Stradun u slavljeničkoj noći.

U isto vrijeme čestitke su razmjenjivali i brojni turisti koji su u Dubrovnik stigli na organizirane dočeke u hotelima. Ludi i nezaboravno bilo je i u dubrovačkim klubovima, ugostiteljskim i drugim lokalima, a veselo, uz pjesmu i bogate trpeze, bilo i u domovima Dubrovčana.

Za novogodišnje blagdane u Dubrovniku je otvoreno 16 hotela u kojima su kapaciteti odlično popunjeni a znatan dio gostiju odsjeo je i u privatnom smještaju.

SD/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.