Zabava

Domaći rock koncert godine

Još dva dana do Pozitivnog koncerta!

Još dva dana do Pozitivnog koncerta!

Ostala su još samo tri dana do najvećeg domaćeg rock koncerta godine, osmog Pozitivnog koncerta koji će se održati u subotu, 1. prosinca, u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova.

Sudeći prema dosad najvećem interesu, za očekivati je da će Pozitivac biti rasprodan do subote, Svjetskog dana AIDS-a, što znači da će Hladno pivo, Let3, Brkove i One Piece Puzzle dočekati devet tisuća fanova.

U predvorju Doma sportova organizator koncerta, Udruga HUHIV, imat će postavljene štandove te dijeliti promo materijale. Bit će to završetak tjednih aktivnosti koje su započele u ponedjeljak, 26. studenoga, postavljanjem info šatora na Cvjetnom trgu. Program u šatoru trajat će sve do subote. Osim HUHIV-a u predvorju će svoj rad predstaviti i Azil Dumovec, jedno od naših najvećih utočišta za napuštene životinje. Azil i hokejaški klub Medveščak dali su veliku podršku ovogodišnjem Pozitivnom koncertu.

Pozitivan koncert samo je jedan od događaja kojim Udruga HUHIV ukazuje na probleme AIDS-a i HIV-a. Uza sve primarna funkcija koncerta ipak je edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima te osobama s rizičnim ponašanjem. Pozitivan koncert se bori za AIDS free generaciju.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosit će 50 kuna do petka, 30. studenoga, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane, ulaznice će koštati 70 kuna.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.