Zabava

Lova do krova

Slavica na čelu najbogatijih britanskih razvedenica

Slavica na čelu najbogatijih britanskih razvedenica

Dok za žene iz susjedstva razvod braka počesto znači raspad života kakav su znale i voljele, dame iz nekih drugih, nama beskrajno udaljenih susjedstva, rastavama profitiraju.

Na samom vrhu razvedenih bogatašica nalazi se naša Slavica Ecclestone kojoj je razvod od nevjernog Bernieja 2009. godine, s kojim je bila u braku 23 godine, napunio džepove s nevjerojatnih 740 milijuna funti, ili po naški šest i pol milijardi kuna.

Iza Slavice smjestila se Irina Malandina, kojoj je Roman Abramovič nakon 16 godina braka, u kojima su dobili petero djece, 2007. godine uzeo prsten i zauzvrat dao 155 milijuna funti.

Nekadašnja bosanska izbjeglica, Diana Jenkins, dobila je od bivšeg supruga Rogera Jenkinsa 150 milijuna funti za razvod nakon desetogodišnjeg godina braka. Par se razveo 2011. godine, prozvavši taj čin 'najsretnijim razvodom u povijesti razvoda'. Danas se oboje nalaze među 500 najbogatijih Britanaca.

Samo 45 sekundi bilo je potrebno Galini Besharovoj da podeblja svoj bankovni račun za 100 milijuna funti. Toliko je, naime, trajao razvod od danas pokojnog ruskog milijardera Borisa Berezovskyja.

Na pola puta do Galine našla se Beverly Charman koja je 2006. stigla do cifre od 48 milijuna funti nakon razvoda od biznismena i milijunaša Johna Charmana, dok je na 40 milijuna stala Sally Croker-Polle kojoj je Aga Khan dao taj iznos 1994. godine.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.