Zabava

Estradna diva, prelijepa Severina

Severina: Slijedim svoje srce

Severina: Slijedim svoje srce

Teška sudbina mališana iz Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi, uistinu je dirnula Severinu koja će samo za njih pjevati na humanitarnom koncertu, piše Story.hr

Estradna diva, prelijepa Severina, pokazala je da ima i uistinu veliko srce odlučivši 25. studenoga u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održati humanitarni koncert čiji je sav prihod namijenjen mališanima iz Specijalne bolnice za kronične bolesti Donja Bistra, a povodom velikog događaja, Severina je za Story potpuno iskreno progovorila o sinčiću Aleksandru, sreći, patnji i u kojim joj se sve situacijama slava pokazala kao saveznik.

Story: Bit će to humanitarni koncert za obnovu dječje bolnice u Gornjoj Bistri. Koliko će se zbog toga razlikovati od vaših ostalih koncerata?

Koncert će biti otpjevan sa zrncem nježnosti više, zrncem ljutnje više što su neki zakinuti rođenjem te zrncem poniznosti i zahvalnosti više što se ubrajam među one sretnike koji nekome mogu pomoći. Srećom, većina nas je takvih...

Story: Pjevat ćete za pomoć najteže oboljeloj djeci. Jeste li, otkad ste i sama majka, na drugačiji način osjetljivi na patnje djece?

Suosjećajna sam, ne otkad sam majka, nego po prirodi i boli me sve loše što vidim. Vjerujem da su svi ljudi dobri, ali im je nekad netko podrezao krila pa neki reagiraju bijesom, neki kipe u sebi, svatko liže rane kako mu više odgovara. Ali najbolji lijek za pomoć svojoj duši jest pomoći nekome drugome.

Story: Kako ste Aleksandru objasnili svoj posao, odnosno činjenicu da mu je mama poznata?

Samo mu kažem da mama ide raditi. On mi kaže: "Mama sretno" i "Lijepo izgledaš. Na to umrem. Dvaput.

Story: Akeksandar je sad u dobi kad mu čitate bajke, vjerujete li vi još u poneku bajku?

Vjerujem li u bajke? To znaju svi koji me poznaju, zato i nisam pristajala na nešto manje od toga. Moja jedina odgovornost je biti iskrena prema svom srcu i duši, a ne živjeti po normama. To ostavljam onima koji mogu protiv svog srca...

Što je još iskrena pjevačica otkrila o svojoj intimi, ljubavi te odnosu sa sinom pročitajte u emotivnom intervju u tiskanom izdanju Storyja koji je na kioscima od 12. studenog!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.