Zabava

Najava:

Luda karnevalska zabava na Viru ide dalje!

Luda karnevalska zabava na Viru ide dalje!

Gospođa Vojna zamaskirana u Europsku uniju proglašena je najboljom maskom drugog tjedna vesele manifestacije „Virske maškare", a pobijedila je za koji decibel bučnijim glasovima publike u uzbudljivom pripetavanju gospođu Ellenu i gospodina Alfreda, veselo-tužne njemačke klaune iz Kölna.

No, nije im bilo lako: u sinoćnjem užem izboru za najbolju masku našla se i prpošna Helga, pipničarka s Oktoberfesta, potom društvo veselih kauboja iz dijaspore i Vira, vesela nevjesta koja još uvijek čeka na mladoženju, dvije Mateje i jedna kornjača, opasna zavodnica Lilly i neuništivi Berlusconi.

Bio je to vrhunac drugog tjedna „Virskih maškara" ispunjenih veseljem, plesom i nesputanom trosatnom zabavom koju su svirkom začinili „Gazde" iz, kako sami kažu, drevnog zagrebačkog predgrađa, Markuševca. Bile su i tu prekrasne zadarske manekenke, potom najmlađa i najljepša petomjesečna Dona Lucia.

Sljedeće subote 15. veljače pjevaju Zoran Jelenović, Ivica Sikirić Ićo, Bepo Matešić, David Ricov i Ava Karabatić s grupom „Kanela".

Na vrhuncu proslave 17. veljače nastupit će Maja Šuput.

Voditelj karnevalskog programa svih dana karnevalskih događanja na Viru bit će popularni zadarski zabavljač i pjevač Toto. 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.