Zabava

Star

Tom Cruise razmišlja od tome da digne ruke od scijentologije

Tom Cruise razmišlja od tome da digne ruke od scijentologije

Tom Cruise razmišlja od tome da digne ruke od scijentologije, tvrdi magazin Star. Iako je godinama jedan od njenih najistaknutijih članova, glumac navodno razmišlja da napusti tu crkvu, a svemu je kumovao jedan telefonski razgovor s kćeri Suri koju ima s Katie Holmes.

"Ona je bez prestanka pričala o satovima baleta i o tome koliko ih voli. Tada je Tom shvatio da je nikad nije vidio kako pleše balet i rasplakao se. Sinulo mu je da ona odrasta, a on nije pored nje da to vidi. Razgovaraju telefonom i putem video-poziva, ali to nije to", ispričao je izvor blizak glumcu.

"Tom je pod velikim pritiskom kad je riječ o Surie i Katie jer crkva ne dopušta da im se približi. Ne mogu podnijeti to što njihovo zaštitno lice ne odgaja svoju kćer u duhu scijentologije", ispričao je izvor.

Dodao je da u slučaju da čelnici crkve označe Suri kao supresivnu osobu, što znači da je neprijateljica crkve, kao što su već učinili s nekim "otpadnicima", Tom ne bi smio imati ikakav odnos s njom.

"Trenutno mu je teško, ali konačno donosi odluku da će svoju kćer staviti na prvo mjesto", tvrdi nepoznata osoba.

Dodao je da je Tom propustio Surine rođendane, školske priredbe i sve ostale važne događaje iz djetinjstva.

"Suri više nije malena, shvaća da njenog oca nema. Kad s njim razgovara telefonom, sve se više čini da ga smatra strancem", zaključio je nepoznati sugovornik magazina.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.