Zabava

Večer prepuna koncerata

Pred nama još jedna "koncertna večer": 2Cellos, Postolari, Severina, Elena Stella,...

Pred nama još jedna

U našem gradu - "ili sve ili ništa"! No, već smo navikli na taj malo neuobičajeni režim događanja...

Večeras je pred nama još jedna od onih večeri kada se nudi pregršt zabave, ponešto za svačiji ukus, stoga - ukoliko još niste sigurni gdje izaći, donosimo vam kratak pregled događanja!

Ukoliko vam se da "potegnuti" do Paga i raspoloženi ste klapski đir, tamo vas na Pijaci s početkom u 21 i 30 sati očekuje koncert Tomislava Bralića i klape Intrade.

S početkom u 21 sat, u sklopu "zatvaranja" ovogodišnjeg Terraneo Summer breaka, svakako nemojte propustiti koncertni spektakl u samom srcu Poluotoka, na Forumu, kada će nam ponovno zasvirati 2Cellos.

Arsenal u suradnji sa Pizzeria Tri Bunara i hotelom Bastion organizira Fešticu u Kampo Kaštelu". Za glazbu su zaduženi Elena Stella i Dirty Harry Band! Početak - od 21 sat.

I The Garden bar Zadar za večeras najavljuje dobru glazbu. Od 20 sati, tamo vas očekuju Phil Mison, MoonBoots & Bobby Beige.

U Hitch Bar, na plažu Kolovoare, večer dolazi Kraljica hrvatske estrade i jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji - Severina! Početak - od 22 sata.

Za one kojima se pleše na malo brže i žešće note, tu su Postolar Tripperi koji vas očekuju u Q baru, s početkom od 22 sata!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.