Zabava

Blic

Severina i Igor pripremaju vjenčanje iz snova

Severina i Igor pripremaju vjenčanje iz snova

Večera će po gostu koštati 70 eura, pozvano je petstotinjak ljudi, a za malog Aleksandra kreira se posebno odijelce

Blic je preko izvora bliskih paru otkrio neke detalje vezane za pripremu vjenčanja godine. Naravno, radi se o svadbi Igora i Severine koja je zakazana za kraj studenog.

Večera će po gostu koštati 70 eura, pozvano je petstotinjak ljudi, a za malog Aleksandra kreira se posebno odijelce.

"Mladenci će za svojih 500 gostiju platiti 35 tisuća eura samo večeru. Gosti će moći uživati u okusima morskih plodova i raznih vrsta jela od mesa", rekao je za Blic izvor blizak paru.

Par će dvije noći provesti u luksuznom apartmanu. Uz doručak i večeru, to bi ih koštalo 700 eura, a mladenci će ovaj apartman dobiti besplatno.

Izvor otkriva i da Severina "pazi na svaki detalj vjenčanja" i "želi da sve bude glamurozno i za pamćenje".

Gosti izvan Srbije prespavati u hotelu Crown Plaza (170 eura po osobi ili 17 tisuća eura za stotinjak uzvanika izvan Srbije), a budući da je Severina česta gošća, vlasnik Miroslav Mišković pjevačici je kao dar dao i popust.

Severina navodno neće zvati puno kolega s estrade, ali na popisu su Petar Grašo, Nataša Bekvalac i Tanja Savić. Igor Kojić će pak imati daleko više slavnih imena jer tata Keba sigurno će pozvati Brenu i Bobu Živojinović, Šabana Šaulića, Anu Bekutu i Milutina Mrkonjića, Sašu Popovića i Suzanu Jovanović.

Što se glazbe tiče, tu zasigurno neće biti prevelikih problema jer Kojić je iz glazbene obitelji, a Severina je jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji pa su se mnoge kolege ponudile da sviraju i pjevaju besplatno jer im je taj nastup velika reklama. Na kraju krajeva, tu su i slavni gosti.

Sveukupno, prema proračunima Blica, svadba bi koštala oko 52 tisuće eura.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.