Zabava

Nakon dva tjedna

Severina i Milan planiraju vjenčanje!

Severina i Milan planiraju vjenčanje!

Otkako se otkrilo da Severina Vučković ljubi srpskog bogataša Milana Popovića oni ne prestaju biti top tema. Sada je izvor blizak paru potvrdio da par već planira vjenčanje, prenosi net.hr !

'Seve i Milan su prije nekoliko dana razgovarali i počeli su planirati da svoju vezu okrune brakom na jesen', rekao je izvor blizak paru za srpski Alo!.

Isti izvor pojasnio je kako Milan Popović ima osobnog astrologa kojeg slijepo sluša i kod kojeg je provjerio je li Severina žena za njega, a on mu je i savjetovao najbolje vrijeme za vjenčanje.

'Nakon napravljenih usporednih horoskopa, astrolog je Popoviću toplo preporučio hrvatsku pjevačicu za njegovu ženu. Severina, koja je rođena u znaku Bika, idealna je kombinacija za Milana, koji je rođen u znaku Vage. Kako srpski biznismen slijepo vjeruje u astrologiju, upitao je svog osobnog savjetnika kada je najbolje vrijeme za ženidbu i nakon što je odgovor bio da je to jesen ove godine, odmah je sa Seve počeo kovati planove za vjenčanje', tvrdi isti izvor koji je objasnio da se prema njegovim informacija Severina nakon svadbe planira preseliti u Beograd.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.