Sport

Športska zajednica Grada Zadra

Plivački klub Zadar ponosan na još nekoliko priznanja

Plivački klub Zadar ponosan na još nekoliko priznanja

U području Sveučilišnog sporta najboljom je proglašena Ana Burazer. Lucija Mijolović nositeljica je naslova najbolje u području sportašica i sportaša s invaliditetom. U tom je segmentu za najbolji klub proglašen i Plivački klub Zadar.

U Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku održana je u utorak, 14. ožujka 2023. svečanost povodom dodjele nagrada najboljim sportašicama i sportašima, te drugih priznanja što ih je utemeljila Športska zajednica Grada Zadra. Laureati su izabrani temeljem sportskih postignuća u 2022. godini kao i temeljem dosadašnjih zasluga u razvoju sporta i doprinosa sporta u cjelini. 

cd5fb703cb3b05657bdf270a7a3d4d2a.jpg?v=2U području Sveučilišnog sporta najboljom je proglašena Ana Burazer. Lucija Mijolović nositeljica je naslova najbolje u području sportašica i sportaša s invaliditetom. U tom je segmentu za najbolji klub proglašen i Plivački klub Zadar.

Športska zajednica Grada Zadra je utemeljila i "Trofej za darovite i perspektivne sportašice i sportaše". Među dobitnicima se našla i njihova predstavnica Rita Herceg. 

Čestitke našim sportašima i njihovim trenerima na dodijeljenim priznanjima.

 


Reci što misliš!