Sport

#košarka

Perinčić: Ovo je nedopustivo, preuzimam odgovornost za poraz

Perinčić: Ovo je nedopustivo, preuzimam odgovornost za poraz
Marko Dimić/PIXSELL

Košarkaši Zadra sinoć su na domaćem parketu uvjerljivo poraženi od FMP-a.

Osim prvih petnaestak minuta tijekom kojih su diktirali tempo, Zadrani su bili blijedi i bezidejni te su na koncu upisali zasluženi poraz.

- Imali su više energije i želje, jednostavno nismo bili pravi, pogotovo u drugom poluvremenu. Imali smo puno grešaka i dekoncentracije da bi ovu utakmicu pobijedili. Nismo smjeli izgubiti više od 10 razlike onda nam je pala koncentracija i izgubili smo 13 razlike što je nedopustivo. Ja preuzimam odgovornost za ovaj poraz, vidi se da ova ekipa bez pravog treninga ne može funkcionirati - izjavio je nakon utakmice pomoćni trener Zadra Ivan Perinčić.

Nije to bila bajna predstava FMP-a, no gosti su odigrali na razini i iskoristili ponuđeno.

- Mislim da ova ekipa može dati puno više i da ćemo do kraja sezone pokazati što možemo. Mi se borimo za sebe, a ne za opstanak u ABA ligi. Zadar nam je odgovorio sa skokom, mi smo dobra skakačka ekipa, do sad smo u tom segmentu bili bolji od puno ekipa pri vrhu tablice. Presudilo je danas broj izgubljenih lopti Zadra i naše asistencije. Čim igramo za suigrače onda mi imamo dobru igru. Veseli me što smo uspjeli zadržati Zadar na 63 poena jer smo mi ekipa koja često prima više od 80 poena - kazao je nakon susreta trener FMP-a Vanja Guša.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Reci što misliš!