Sport

nogomet, sp 2018

Tunis slavio nad Panamom u utakmici nebitnoj za rasplet

Tunis slavio nad Panamom u utakmici nebitnoj za rasplet
Fepafut Panama

U dvoboju 3. kola G skupine Svjetskog prvenstva nogometaši Tunisa su u Saransku pobijedili Panamu s 2-1 (0-1) i osvojili treće mjesto

U susretu, posve nevažnom za rasplet skupine, Tunis je u Saransku preokretom pobijedio Panamu s 2-1. Pogotke su za Tunis dali Fakhreddine Ben Youssef (51) i Wahbi Khazry (66), dok je Panama vodila autogolom Yasinne Meriaha (33).

Panama je povela u 34. minuti nakon duge akcije u kojoj je prvo Barcenasov udarac vratar Tunisa jedva obranio, a u nastavku akcije Jose Luis Rodriguez je uputio šut s 18 metara, a lopta je pogodila tuniskog braniča Meriaha i prevarila vratara. 

U 51. minuti Tunižani su izjednačili nakon lijepe akcije u kojoj je ubačaj Khazrija s desne strane Fakhreddine Ben Youssef sproveo u mrežu. U 64. minuti velika prilika za Panamu, ali udarac Barcenasa brani vratar Mathlouhi, da bi odmah u sljedećem napadu Tunižani poveli. Opet je to bila brza i precizna akcija afričke momčadi, a Haddadi pronalazi samog Wahbija Khazrija kome nije bilo teško ubaciti loptu u mrežu. 


Reci što misliš!

  Vezane vijesti