Sport

Tenis, ATP

ATP Muenchen: Dodig uspješniji od Karlovića u borbi za polufinale konkurencije parova

ATP Muenchen: Dodig uspješniji od Karlovića u borbi za polufinale konkurencije parova

U četvrtfinalu konkurencije parova u Münchenu našli su se na suprotnim stranama Ivan Dodig i Ivo Karlović, a uspješniji je bio Dodig koji s Rajeevom Ramom prolazi u polufinale

Ivan Dodig i Rajeev Ram izborili su nastup u polufinalu konkurencije parova u Münchenu. Protivnici su im bili Ivo Karlović i Nenad Zimonjić, a Dodig i Ram su u dosta izjednačenom meču ipak bili uspješniji.

Karlović je tako završio s nastupom u Münchenu gdje je u singlu poražen odmah na startu od Philippa Kohlschreibera te i sada u paru protiv Dodiga i Rama. Dodig već neko vrijeme niti ne nastupa u singlu te je potpuno koncentriran na parove.

Nakon tri uzastopna poraza u prvim kolima, u Miamiju, Monte Carlu i Barceloni, Dodig i Ram bolje igraju u Münchenu te sz dogurali do polufinala.

Svaki par uzeo je po jedan set, Dodig i Ram bolje su krenuli i uzeli prvi sa 6:3 uz pet uzastopno osvojenih gemova, a naredni je otišao na stranu Karlovića i Zimonjića istim rezultatom.

Odluka je pala u produženom tie-breaku gdje su Dodig i Ram brzo sve riješili. Pobjegli su odmah na 6:1, Karlović i Zimonjić nisu se nakon toga oporavili te su Dodig i Ram s 10:7 prošli u polufinale.

U polufinalu igrat će protiv boljeg iz meča Puetz/Struff - Mirnji/Oswald.

ATP München, četvrtfinale:

Ivan Dodig/Rajeev Ram (Hrvatska/SAD, 2) - Ivo Karlović/Nenad Zimonjić (Hrvatska/Srbija) 6:3, 3:6, 10:7


Reci što misliš!