Sport

Nogometni mercato

Real Madrid odbio dovesti Aubameyanga

Real Madrid odbio dovesti Aubameyanga
Arsenal.com

Možda nisam odabrao pravi način, ali svi znaju da je Auba lud i da, zaista jesam mlad i lud!, kroz smijeh je rekao Aubameyang

Arsenal je posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka za 63,75 milijuna eura doveo Pierrea-Emericka Aubameyanga iz Borussije Dortmund. To je rekordni Arsenalov transfer svih vremena.

Gabonac je posljednjih tjedana propuštao treninge i time prisilio čelnike kluba da ga prodaju u Arsenal. No, Aubameyang je mogao otići u Real Madrid i to za deset milijuna eura manje nego što ga je platio Arsenal, ali se to njegovo ponašanje nije svidjelo kraljevskom kliubu te su odustali od njegovog dovođenja.

Aubameyang je na predstavljanju priznao da je svjestan svog ponašanja i rekao kako je to jednostavno dio njegove osobnosti te da je zahvalan Arsenalu što ga je prihvatio:

"Žao mi je zbog svega što se događalo posljednjih tjedana. Htio sam otići već prošlog ljeta i osjetio sam da sad moram reagirati kako bih ostvario svoju želju. Možda nisam odabrao pravi način, ali svi znaju da je Auba lud i da, zaista jesam mlad i lud", kroz smijeh je rekao Aubameyang te dodao:

"Radio sam pogreške, ali nikad s lošom namjerom."

Aubameyang je najskuplje pojačanje u povijesti topnika, a očekuje se kako će debitirati u subotu protiv Evertona.


Reci što misliš!