Sport

tenis

Mate Pavić: Dok je Krajan izbornik, neću biti u Davis Cup reprezentaciji

Mate Pavić: Dok je Krajan izbornik, neću biti u Davis Cup reprezentaciji
Tennis Australia

Dok je Krajan izbornik Davis Cup reprezentacije, ja nažalost neću biti tamo, rekao je Mate Pavić za HRT nakon povratka iz Melbournea s dvostrukom krunom

Hrvatski stručnjak za parove na Australian Openu je osvojio naslov u konkurenciji muških parova s Austrijancem Oliverom Marachom i u mješovitoj konkurenciji s Kanađankom Gabrielom Dabrowski.

Nažalost, osim o uspjesima hrvatskih tenisača na prvome Grand Slam turniru sezone na kojem je u finalu Marin Čilić izgubio od Švicarca Rogera Federera, Pavić se morao osvrnuti i na izjave izbornika Željka Krajana uoči susreta prvoga kola Svjetske skupine Davis Cupa s Kanadom.

"Koliko sam pročitao izjave, izbornik Krajan je rekao da me zvao svaki put za sve susrete. Što je daleko od istine. Nikakav poziv nisam dobio zadnje tri godine, od 2014. do 2017. Istina je da sam zadnji put dobio poziv, koji je više bio na inicijativu i poticaj nekih drugih osoba s kojima se sjelo i probalo razgovarati i riješiti taj problem koji postoji. S moje strane nažalost to je sada završena priča", istaknuo je Pavić.


Reci što misliš!