Sport

Nogomet

Liga prvaka: PSG na Parku prinčeva dočekuje Bayern

Liga prvaka: PSG na Parku prinčeva dočekuje Bayern
psg.fr

Druga večer Lige prvaka donosi nova uzbuđenja, na rasporedu su susreti u skupinama od A do D

Derbi večeri igra se u Parizu gdje će u susretu 2. kola skupine B snage odmjeriti PSG i Bayern. Prijenos je na Drugom programu HTV-a i našem portalu od 20.45, a uvodna emisija počinje u 20.05. 

- Vidljivo je iz kupovine igrača koje su ambicije PSG-a u narednim godinama. Sada smo jedni od kandidata za osvajanje Lige prvaka. Svi klubovi, pa i oni najjači kao Bayern, gledaju nas kao iznimno opasnog i kvalitetnog protivnika, istaknuo je trener Parižana Unai Emery.

Bayern se u prvom kolu Lige prvaka mučio sa slabašnim Anderlechtom, a odlazi na gostovanje kod PSG-a nakon remija protiv Wolfsburga u Bundesligi.

- Nismo imali najbolji start sezone, ali tek je početak, tako da je i ova utakmica važna no ne i odlučujuća. Naravno, naš cilj je uvijek pobjeđivati i na kraju biti prvi u skupini, rekao je trener Bayerna Carlo Ancelotti

U drugom susretu iz skupine B sastaju se Anderlecht i Celtic. U skupini A igrat će Basel - Benfica te CSKA - Manchester United, u skupini C sastaju se Atletico Madrid - Chelsea te Karabag - Roma, dok skupina D donosi dvoboje Sportinga i Barcelone te Juventusa i Olympiacosa.


Reci što misliš!