Sport

Nogomet, Liga prvaka

Večeras na rasporedu veliki dvoboj PSG-a i Bayerna

Večeras na rasporedu veliki dvoboj PSG-a i Bayerna
Twitter / @PSG_inside

Jučer su odigrane utakmice 2. kola nogometne Lige prvaka u skupinama E, F, G i H. Večeras su na rasporedu susreti preostale četiri skupine

U dvoboju večeri Real je u Dortmundu bio bolji od Borussije s 3:1. Luka Modrić asistirao je Cristianu Ronaldu za treći pogodak Kraljeva. Za Real su zabili Gareth Bale u 18. minuti i Ronaldo u 50. i 79. kada mu je asistirao Modrić. Počasni pogodak za domaću momčad zabio je Pierre-Emerick Aubameyang u 54. minuti. Luka Modrić izašao je u 90. minuti utakmice, a Mateo Kovačić zbog ozljede nije bio u sastavu gostiju. U drugoj utakmici skupine H Tottenham je s 3:0 bio bolji od APOEL-a na Cipru. Hattrick (39, 62, 67) je postigao Harry Kane. U skupini Tottenham i Real Madrid imaju po 6 bodova, a Borussija i APOEL su bez bodova.
 
U skupini G Bešiktaš je golovima Babela (11) i Talisce (43) bio bolji od Red Bull Leipziga, a Monaco je na domaćem terenu izgubio od Porta 3:0. Golove za goste zabili su Aboubakar (31, 69) koji se dvaput upisao u strijelce i Layun (89). Danijel Subašić nije konkurirao za susret zbog ozljede.

U skupini F Napoli je na domaćem terenu s 3:1 pobijedio Feyenoord. Strijelci za Napoli bili su Insigne (7), Mertens (49) i Callejon (70), dok je za goste zabio Ambrat (90+3). Manchester City je u Engleskoj svladao ukrajinski Šahtar golovima De Bruynea (48) i Sterlinga (89).

Maribor u skupini E nije uspio doći do bodova u Sevilli. Istoimeni domaćin s 3:0 uzeo je sva tri boda, a hattrick je upisao Ben Yedder (27, 38, 83). Liverpool je u Moskvi izvukao tek bod. Za Spartak je zabio Fernando u 23. minuti, a osam minuta kasnije Coutinho je postavio konačan rezultat. Mario Pašalić za Spartak je odigrao svih 90 minuta kao i Dejan Lovren za goste iz Liverpoola.

Danas nas očekuju susreti skupina A, B, C i D.

U skupini A Basel dočekuje Benficu, a CSKA u Moskvi Manchester United. U skupini B Anderlecht igra u Belgiji protiv Celtica, a derbi "bogataša" odigrat će PSG i Bayern na Parku Prinčeva. Skupina C donosi jedini susret od 18 sati, a igraju ga Qarabag i Roma kao gost, a kasnije će engleski Chelsea gostovati kod Atletico Madrida. U skupini D Juventus će dočekati Olympiakos dok Barcelona gostuje kod Sportinga.

Utakmica Qarabaga i Rome počinje u 18 sati, a svi ostali susreti u 20 sati i 45 minuta.


Reci što misliš!