Sport

Nogomet, Liga prvaka

Modrić: U Dortmundu smo pokazali da smo puni samopouzdanja

Modrić: U Dortmundu smo pokazali da smo puni samopouzdanja
realmadrid.com

Ronaldo je ponovno u sjajnoj formi, a utakmica protiv Tottenhama bit će Baleu i meni posebno emotivna, kaže Luka

"Kad malo bolje pogledate, dobro smo otvorili sezonu, ali u prvenstvu zadnje tri utakmice nismo pobijedili. No stvaramo puno prilika, čak i u utakmicama u kojima nismo pobijedili", rekao je Luka Modrić nakon nove pobjede u Ligi prvaka, prenosi Goal.

Do sinoć Borussijin stadion za Real je bio uklet, no uvjerljivom pobjedom 3:1 i to je prokletstvo skinuto. I dok u Ligi prvaka 'kraljevska momčad' ima maksimalnih šest bodova te gol razliku 6:1, u Primeri se muče i sedam bodova zaostaju za Barcelonom.

"Nismo nervozni, fokusirani smo na našu igru, znamo gdje smo griješili i pokušavamo to ispraviti. U Dortmundu smo pokazali da smo puni samopouzdanja i vjere u našu igru", dodao je Modrić.

Nakon APOEL-a i Borussije, Realu slijede dvije utakmice s Tottenhamom, a za dva igrača europskog prvaka to će biti posebne utakmice.

"Bit će to utakmice pune emocija za Garetha Balea i mene, dugo nismo bili u Londonu. Šteta što ne igramo na White Har Laneu, no Wembley je veličanstven. Bit će to velika utakmica, nadam se da ćemo igrati kao protiv Borussije", kaže Modrić koji je sinoć asistirao Ronaldu za jedan od njegova dva gola.

"Čudesno je igrati s Cristianom, ponovno je u sjajnoj formi. Jako nam je važan i presretni smo što je u našoj momčadi."


Reci što misliš!