Lifestyle

Kućni ljubimci

Jeste li čuli za BARK Air, prvu aviokompaniju posvećenu kućnim ljubimcima?

Jeste li čuli za BARK Air, prvu aviokompaniju posvećenu kućnim ljubimcima?
Pixabay/Ilustracija

I dok se mnogim psima putovanja često svode na neugodna iskustva gužvanja u torbi ili pak na podnošenje stresa u teretnom prostoru aviona, BARK Air nastoji potpuno promijeniti tu priču. Riječ je o prvoj američkoj aviokompaniji koja je posvećena udobnom putovanja pasa, a čija se filozofija temelji na što humanijem pristupu putovanjima s našim krznenim prijateljima.

Cilj ove inovativne aviokompanije je jednostavan: tretirati pse kao putnike prve klase. Nakon rezervacije, putnici će biti u kontaktu s conciergeom kako bi prikupili sve potrebne informacije o psu. Na temelju tih podataka, izrađuje se prilagođeni plan putovanja kako bi se osiguralo najbolje moguće iskustvo leta. Zahvaljujući pojednostavljenom postupku prijave u zračnoj luci, putnici na aerodrom moraju stići samo 45 prije leta, bez potrebe za dodatnim torbama, kavezima ili kontrolama. Psi će također imati priliku upoznati se s drugim četveronožnim putnicima prije ukrcaja, a prije samog leta, na raspolaganju imaju umirujuće poslastice, štitnike za uši, pa i glazbu, a sve kako bi se osigurao ugodan let.

Tako će tijekom leta posada aviona pse razmaziti poslasticama, pićima i drugim iznenađenjima, što će svakako doprinijeti pozitivnom iskustvu putovanja, kako za njih, tako i za njihove vlasnike. Prvi letovi BARK Aira kreće 23. svibnja iz New Yorka, a početne rute vode do Los Angelesa i Londona, i obratno. S nadom u daljnje širenje poslovanja i na druge kontinente, BARK Air poziva sve zainteresirane da posjete službenu stranicu za više informacija te da prate njihov Instagram profil @barkair!

 


Reci što misliš!