Sport

mali nogomet

Benkovačka malonogometna liga se vraća nakon dugih pet godina

Benkovačka malonogometna liga se vraća nakon dugih pet godina
M.Ledenko

Nakon velike pauze, velikog iščekivanja i na radost svih malonogometnih zanesenjaka, kreće malonogometna liga Grada Benkovca

"Svi smo presretni jer nakon pet godina pauze konačno kreće naša liga. Sve prethodne godine liga je bila poznata po svojoj kvaliteti i organizaciji te čvrsto vjerujemo kako će ove godine biti još bolja. Vlada veliki interes među ekipama i to sve govori o nama. Koristim priliku da se od srca zahvalim novoizabranom gradonačelniku Grada Benkovca gospodinu Tomislavu Buliću na velikom razumijevanju, te na moralnoj i financijskoj podršci. Gradonačelnik Bulić je istaknuo da je liga od velikog značaja za benkovačku mladost i samu promociju Grada Benkovca", rekao je povjerenik lige Branimir Jarmanović.

Plenum klubova održat će se u petak 22. rujna s početkom u 18:00 sati u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice. Liga započinje u subotu 7. listopada, a igrat će se subotom i nedjeljom u školskoj dvorani u Benkovcu. Kotizacija po ekipi za cijelu sezonu iznosi 4.000 kuna. Prijaviti se mogu ekipe iz Zadarske i Šibensko-kninske županije. Sve informacije i prijave na mob: 099/292-018 (Jarmanović), 091/363-8409 (Pintur) i 099/350-5800 (Ledenko).


Reci što misliš!