Sport

Atletika

Paola Borović spremna za obranu naslova državne prvakinje!

Paola Borović spremna za obranu naslova državne prvakinje!

Paola Borović, najbolja zadarska atletičarka, ovoga vikenda brani naslove državne mlađeseniorske prvakinje u disciplinama troskok i skok u dalj. Podsjetimo, Paola od je 2014. godine apsolutna vladarica obiju disciplina na nacionalnoj razini

Osim Paole, na Prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore sudjeluju i braća Ivan i Mate Mišković, članovi AŠK Zadar, od kojih se također očekuju odlični rezultati. Ivan se natječe u troskoku, dok će Mate put do medalje tražiti kroz utrke na 100 i 200 metara.

Paola u natjecanje ulazi kao veliki favorit i sve osim njezine pobjede bilo bi pravo iznenađenje, no ona ipak poziva na dozu opreza:

Nadam se da ću obraniti naslove u obje discipline. Iznenađena sam jer je dosta cura prijavljeno stoga konkurenciju ne treba podcjenjivati, ali mislim da sam ipak sama sebi najveća konkurencija. Očekivanja su uvijek ista, dati najbolje od sebe i potruditi se skočiti što dalje”, poručila je Paola u razgovoru za eZadar.

Paoli je u subotu na rasporedu natjecanje u troskoku, dok je u nedjelju na redu skok u dalj. Ivan Mišković će na zaletište stati u nedjelju, dok će njegov brat Mate utrku na 100 metara odraditi u subotu, a na 200 metara u nedjelju.


Reci što misliš!