Sport

eurobasket 2017

Petrović: Nismo očekivali ovakve probleme, ali najvažnija je pobjeda

Petrović: Nismo očekivali ovakve probleme, ali najvažnija je pobjeda
Marko Lukunić/PIXSELL

Hrvatski košarkaški izbornik Aleksandar Petrović, nakon pobjede protiv Mađarske sa 67-58 na startu EuroBasketa, izjavio je u petak da nisu očekivali ovakve probleme, ali je najvažnija pobjeda

"Ove stvari u skupini trebamo gledati kao pripremu za ono što nas očekuje u nastavku. Nismo očekivali ovakve probleme, ali najvažnija je pobjeda. Mađari su u prvom poluvremenu imali deset ofenzivnih skokova, a tome treba pridodati i naših osam izgubljenih lopti. Najviše smo problema imali što smo sa centrima loše branili igru dva na dva. U zadnjoj četvrtini to smo riješili sa Šarićem i Benderom i onda je bilo lakše", kazao je izbornik Petrović.

Hrvatska će u 2. kolu skupine C u subotu (19.30 sati) igrati protiv domaćina Rumunjske.

"Danas smo praktično igrali u gostujućoj atmosferi i to je dobra priprema za sutrašnju utakmicu protiv Rumunjske. Rezultati na EP-u pokazuju da morate svakog protivnika respektirati. O Rumnjima najmanje znamo, moramo dobro pogledati večerašnji susret susret Rumunjske i Češke, jer ako Rumunji žele nešto napraviti onda će morati taj susret 'igrati na nož', moraju dobiti Čehe", dodao je Petrović.

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!