Sport

košarka, kvalifikacije za premijer ligu

Mate Mrva: Idemo po nova dva boda, želimo u Premijer ligu

Mate Mrva: Idemo po nova dva boda, želimo u Premijer ligu
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nastavljaju se košarkaške kvalifikacije za Premijer ligu. U dvorani broj 3 na Višnjiku večeras od 20.30 Jazine Arbanasi igraju protiv Rudeša. Sve osim pobjede Zadrana bilo bi veliko iznenađenje.

Slaže se s tim i igrač Jazina, Mate Mrva.

Favoriti smo i to ćemo i dokazati i pokazati na parketu. Idemo po nova dva boda koja su nam potrebna. Ne smijemo dozvoliti sebi „kiks“ i nećemo“.

Jazine za sada odlično igraju u kvalifikacijama.

„Osim tog poraza kod Verna sve drugo je bilo kako smo i zamislli. Želimo im uzvratiti na isti način kada budu naši gosti. Do tada i ostale susrete moramo pobjeđivati. Mi, Vern i Kaštela ćemo se boriti do zadnjeg kola“.

Premijer liga, velika želja.

„Osobno, ja ju jako želim a vjerujem i svi drugi u klubu. Dobro igramo, imamo dobru momčad i zašto ne, sve ćemo napraviti da na igračkom polju to i ostvarimo“.

Atmosfera u momčadi.

„Odlična, za svaku pohvalu. Dobra smo klapa a to se i vidi. To je jedan od glavnih razloga za naše dobre igre ove sezone“.

Poziv navijačima da večeras dođu i daju vam podršku.

„Uvijek, oni su naš šesti igrač. Naša mala dvoranica redovno je puna, nema razloga da tako ne bude i ovog puta. Uz njihovu podršku put do novog slavlja bit će lakši“, kazao je Mrva za Sport023.


Reci što misliš!