Sport

HNL 2016/17

Petev: Neka sva pozornost na derbiju bude samo na igralištu

Petev: Neka sva pozornost na derbiju bude samo na igralištu
Slavko Midzor/PIXSELL

Moja očekivanja za subotu su da to bude pravi derbi i da sva pozornost bude na igralištu. Nadam se da će Dinamo izgledati bolje, još jače nego u posljednjoj utakmici i nadam se pobjedi te lovu na tri boda, kazao je uoči derbija Prve HNL Rijeka - Dinamo na Rujevici trener Dinama Ivajlo Petev

"Niti jedna utakmica nije laka, svaka vrijedi tri boda. Svjesni smo toga, moramo biti jako koncentrirani, igrati s velikim samopouzdanjem, agresivno i biti pametni. To je naš cilj. Jedina prednost koju Rijeka ima jest domaći teren, mi to prihvaćamo i prilagodit ćemo se što prije", kazao je Petev, koji nije objavio sastav za subotu. 

"Imamo još jedan trening, imam već plan iako je sve moguće do utakmice. Glavno da smo svi u dobrom stanju. U dobrom smo stanju, odigrali smo odličnu utakmicu protiv Osijeka, a opet, malo je nedostajalo da ostane 1-1. Svaka utakmica je priča za sebe. No, i nakon derbija, u igri ostaje još 27 bodova. Naravno da nije gotovo prvenstvo, to je samo jedna utakmica koja daje tri boda", kazao je Petev.

Igrači Dinama u  petak popodne imaju trening, a u Rijeku putuju u subotu ujutro. Utakmica za koju su sve ulaznice prodane počinje u 19 sati.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Reci što misliš!