Sport

HNL 2016/17

Petev: U Split idemo po tri boda

Petev: U Split idemo po tri boda
Slavko Midzor/PIXSELL

Nakon što su neslavno ispali iz europskih nadmetanja Dinamo će se sada okrenuti lovu na Rijeku, a prva bitna karika nam tom putu je Hajduk

Sutra se igra veliki derbi. Hajduk na Poljudu od 15 sati dočekuje Dinamo u 20. kolu HNL-a, a situacija na ljestvici je ovakva: Rijeke je prva, šest bodova zaostatka imaju zagrebački Modri, a splitski Bijeli za Dinamom kaskaju šest bodova.

Derbi najavaljuje trener maksimirskog sastava Ivajlo Petev:

"Imamo poštovanje i respekt prema svima, a Hajduk je Hajduk. Ja uvijek govorim da smo bitni mi i da izgledamo kako treba i da uzmemo sva tri boda sutra", poručio je Petev.

Nakon što su neslavno ispali iz europskih nadmetanja Dinamo će se sada okrenuti lovu na Rijeku, a prva bitna karika nam tom putu je Hajduk.

"Očekujem pravi derbi, da mi izgledamo bolje od Hajduka i očekujem tri boda jer nama ništa drugo ne odgovara. Atmosfera će biti nevjerojatna, a siguran sam da ćemo mi napraviti sve da se iz Splita vratimo s tri boda", najavio je bugarski stručnjak.

Hoće li Dinamo napasti od prve minute ili će to tako krenuti Hajduk te kakva će biti taktička formacija jednih ili drugih, Petev nije želio komentirati već je naglasio.

"Sutra moramo biti jako pametni. Utakmica se dobiva i u prvoj i u devedesetoj minuti. Mi moramo odraditi svoje zadatke i to će biti jako bitno za sutra", na kraju je poručio Petev.

Derbi na Poljudu počinje u 15 sati.
 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo


Reci što misliš!