Sport

Nogomet, Liga prvaka

Meunier: Nismo bili dostojni dresa PSG-a

Meunier: Nismo bili dostojni dresa PSG-a
psg.fr

Nogometaši PSG-a nikada neće zaboraviti ovu utakmicu, francuski je prvak na nesretan način ispao u osmini finala Lige prvaka

Parižani su tijekom utakmice imali puno prigovora na suđenje Deniza Aytekina, no nitko od njihovih nogometaša poslije utakmice nije želio o sucima.

"Uh, teško mi je sada bilo što pričati. Dobro smo otvorili drugi dio, podigli se i kvalitetno reagurali na vodstvo Barcelone. Ali, primljeni pogoci u zadnjim minutama su - nedopustivi. Moramo raščistiti neke stvari. Mi bi prošli i s porazom 5:1, samo nismo smjeli primiti gol u posljednje dve minute. A mi smo ga primili. To je nedopustivo", rekao je Thomas Meunier, pa nastavio:

"Nitko u povijesti nije napravio ovakav preokret, a ako je netko bio spreman za tako nešto, to je Barcelona. Teško mi je sada, bili smo spremni, nismo pomislili da će nas pobjeda iz Pariza samo tako odvesti u četvrtfinale. Uspjeli smo u nastavku smiriti katalonski entuzijazam, ali teško mi je naći opravdanja za ovo što se na kraju dogodilo."

Belgijski branič bio je prilično iskren:

"Barcelona nije imala što izgubiti, oni su cijelu utakmicu igrali na 'sve ili ništa'. Nismo previše potonuli niti nakon rano primljenog pogotka, jednostavno smo pali u završnici. Nismo bili dostojni dresa PSG-a. I zadnjih tjedana nismo na željenoj razini", završio je Meunier...

Opširnije na Goal.com


Reci što misliš!