Sport

Košarka, NBA Liga

Bogdanović skroman nakon sjajne predstave: Kada ste na parketu s Wallom i Bealom često ostanete otvoreni

Bogdanović skroman nakon sjajne predstave: Kada ste na parketu s Wallom i Bealom često ostanete otvoreni
AP Images

Drugu večer zaredom Bojan Bogdanović bio je sjajan u dresu Wizardsa. Nakon odličnog nastupa u pobjedi protiv Golden State Warriorsa Bojan je sinoć predvodio Wizardse do pobjede protiv Toronto Raptorsa. Presretan je Bojan jer je došao u sjajnu momčad, a osmijeh s lica ne silazi ni treneru Wizardsa Scottu Brooksu

- Naša nam je obrana omogućila agresivniju igru u napadu i lagane poene. Dobar smo posao posao odradili s klupe, odmorili smo početnu petorku, odlično je pobijediti dvije večeri zaredom - presretan je bio Bojan Bogdanović nakon pobjede protiv Toronta.

Jedan od novinara upitao ga je kada je posljednji put imao ovako visok postotak šuta?

- Vjerojatno ne ove sezone - kroz smijeh je rekao Bojan.

- Sigurno ne ove sezone. Ali kad ste na terenu s Johnom Wallom i Bradleyjem Bealom, sama njihova prisutnost omogućava ti da budeš često otvoren i daje priliku za lagane šuteve.

 - Trener je već kreirao nekoliko akcija za mene, ali kao što sam rekao, kad su John i Bradley na parketu obrane ih forsiraju kako bi što teže došli do šuta. Nekada se braniči izgube u promjenama igrača i omoguće mi da ostanem otvoren na šutu - rekao je Bogdanović.

Opširnije na Sportnetu...


Reci što misliš!

  Vezane vijesti