Sport

Nogomet

Juande Ramos želi hitno rješenje "slučaja Berbatov"

Juande Ramos želi hitno rješenje

Berbatov je prva dva kola prosjedio na klupi

Menadžer Tottenham Hottspura Juande Ramos izgubio je strpljenje s nejasnom pozicijom bugarskog nogometaša Dimitra Berbatova (27).

Španjolac je očito nervozan postao nakon očajnog starta nove momčadi Luke Modrića u Premiership, obzirom da je londonski sastav prve dvije utakmice sa po 2-1 izgubio od Middlesbrougha i Sunderlanda, dok je skupo plaćeni Bugarin neriješenog statusa sjedio na tribinama.

Ramos je čelnicima kluba javno poručio neka hitno riješe (čitaj: prodaju!) bugarskog napadača i dovedu mu adekvatnu zamjenu dok još nije prekasno.

- Moramo riješiti taj problem prije no što istekne rok za transfere – izjavio je za službenu internetsku stranicu kluba španjolski trener.

- Ukoliko Berbatov ode, nećemo iste minute moći zaključiti posao s novim pojačanjem. Za to treba vremena. A mi trebamo najboljega mogućeg centarfora koji se nudi na tržištu.

Ramos je, nakon poraza od Sunderlanda na White Hart Laneu, u nedjelju inicirao sastanak na kojem je s Berbatovim, kao i klupskim direktorima, pokušao privesti trakavicu kraju.


Reci što misliš!