Sport

Nogomet, Premiership

Modrića Juande Ramos želi dovesti u Real

Modrića Juande Ramos želi dovesti u Real

Zadranin na meti kraljevskog kluba

Vodstvo Tottenhama žestoko će se pomučiti da u svojim redovima na ljeto zadrži Luku Modrića. Izvještaji iz Engleske govore da hrvatskog nogometaša žele Juventus i Real.

Dok je interes Juvetusa i njegova trenera za Modrića kao nasljednika Pavela Nedveda poznat od ranije, englesko izdanje besplatnog dnevnika Metroa piše da je hrvatski 23-godišnji veznjak privukao pažnju jednoga od najvećih i najtrofejnijih klubova na svijetu: madridskog Reala.

Konkretno, Modrića bi u dresu “kraljevskog kluba” najradije vidio Juande Ramos, sada trener Reala koji ga je i doveo u Tottenham iz Dinama. Ostane li Ramos na klupi madridskog kluba i za sljedeću sezonu, obzirom da u ovom trenutku ima samo privremeni ugovor do kraja tekuće, Modrić će biti na samom vrhu njegove liste igračkih želja.

Claudio Ranieri preko Juventusovih skauta, piše isti izvor, cijelu sezonu prati razvoj Tottenhamova nogometaša u Premier ligi i iznimno je zadovoljan onime što je vidio. Za igrača koji je Tottenham lani koštao 16.6 milijuna funti, u Juveu su spremni ponuditi gotovinu i još nekog od svojih igrača.

Pitanje je, međutim, kako će na sve to reagirati u londonskom klubu, s kojim Luka ima ugovor do ljeta 2014. godine.

"Harry Redknapp nikad nije krio da upravo oko Modrića na mjestu glavnog graditelja igre želi slagati svoju novu momčad", piše Metro.


Reci što misliš!